Ismertető

A biztosítás lényege

Jelen gazdasági helyzetben a munkahelyek biztonsága egyre bizonytalanabb. Hiába lehet hallani, hogy munkaerőhiány van, egy – két speciális szaktudást igénylő munkakörön kívül, bizony nehéz elhelyezkedni. Az állami segély alacsony mértéke szükségessé teszi az öngondoskodást! A CORIS által kínált KÖBE – CORIS Munkanélküliség Biztosítás, mely egyedülálló módon választhatóan négyféle(!) kockázatra nyújthat fedezetet a feltételek fennállása esetén!

Ha Önnek hivatalosan is felmondanak, vagy önhibáján kívül elveszíti állását, és ezt követően regisztrált álláskeresővé válik, akkor a Biztosító havonta kiegészíti a járadékát azzal az 50 000 Ft és 700 000 Ft közötti összeggel 6+2 hónapig, melyet Ön szerződéskötéskor biztosítási csomag formájában választott.

A Coris Magyarország Kft. is rugalmasabbá tette a munkanélküliség biztosítás elérhetőségét és térítését is 2021-ben, mind a térítési díjak, térítési időszak és elbírálási időszak tekintetében is.  

Már közös megegyezés esetén is térít abban az esetben, amennyiben azt hivatalosan és dokumentáltan  a Munkaadó kezdeményezi.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a fenti termékismertetés tájékoztató jellegű, nem tartalmazza a termékkel kapcsolatos valamennyi információt és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és Biztosítási feltételeket a mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételek és Ügyféltájékoztató tartalmazza. A teljes körű tájékozódás érdekében kérjük, tanulmányozza át az Általános Szerződési Feltételeinket.

Letölthető dokumentumok

KÖBE – CORIS Munkanélküliség Biztosítás (új):

KÖBE-CORIS  Általános Szerződési Feltételek és Ügyféltájékoztató.

További dokumentumok:

 Általános Szerződési Feltételek és Ügyféltájékoztató. (871.23 KB)

Kárbejelentő Munkanélküliség kockázatra. (296.13 KB)

 Kárbejelentő Keresőképtelenség kockázatra. (280.54 KB)

 Kárbejelentő Baleseti Halál kockázatra. (282.15 KB)

 Kárbejelentő Baleseti Maradandó Egészségkárosodás kockázatra. (283.72 KB)